Flitsscheiding.nl voor uw gemeenschappelijke flitsscheiding

Via Flitsscheiding.nl kunt u op snelle en eenvoudige wijze uw geregistreerd partnerschap ontbinden.

Be√ęindiging geregistreerd partnerschap  ‚ā¨ 500,- all-in

Gemeenschappelijke scheiding zonder procedure bij de Rechtbank.
Het gehele traject kan, indien noodzakelijk, binnen enkele dagen afgewikkeld worden.

Let op: de flitsscheiding is sinds 1 maart 2009 alleen mogelijk voor mensen die een geregistreerd partnerschap hebben en g√©√©n minderjarige kinderen.

De genoemde prijs is inclusief:

  • digitaal model-convenant met uitleg
  • gezamenlijke bespreking van uw concept-convenant bij ons op kantoor met √©√©n van onze familierechtadvocaten
  • be√ęindigingsakte
  • inschrijving van de scheiding bij de gemeente
  • de expertise van een gespecialiseerd familierechtkantoor

 

Indien uw situatie een flitsscheiding niet toelaat, bijvoorbeeld omdat u gehuwd bent of omdat u minderjarige kinderen heeft, bieden wij de mogelijkheid van een echtscheiding op gemeenschappelijk verzoek via de rechtbank voor ‚ā¨ 775,-
Hiervoor verwijzen wij u naar www.scheiden-online.nl

 

Klik hier voor het intakeformulier

Heeft u vragen? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op!

          030-2679393    info@flitsscheiding.nl

 

Afschaffing flitsscheiding

Op 25 november 2008 heeft de Eerste Kamer een wetsvoorstel aangenomen waarin de mogelijkheid van omzetting van een huwelijk in een geregistreerd partnerschap wordt afgeschaft. Deze wetswijziging is in werking getreden op 1 maart 2009.

Wat betekent dit voor u?
Sinds 1 maart 2009 is het niet meer mogelijk uw huwelijk te laten omzetten in een geregistreerd partnerschap. Gemeenten verrichten geen omzettingen meer van huwelijken naar een geregistreerd partnerschap. U kunt uw huwelijk derhalve ook niet meer be√ęindigen middels een omzetting bij de gemeente en het tekenen van een be√ęindigngsverklaring bij uw advocaat. Uiteraard is het wel mogelijk om voor een gemeenschappelijke echtscheidingsprocedure via de Rechtbank te kiezen.

Voor iedereen die een huwelijk bij de gemeente heeft omgezet in een geregistreerd partnerschap v√≥√≥r 1 maart 2009 blijft een flitsscheiding mogelijk, tenzij er minderjarige kinderen zijn. Indien u minderjarige kinderen heeft is een flitsscheiding sinds 1 maart 2009 niet mogelijk, ook niet indien u uw huwelijk voor 1 maart 2009 heeft laten omzetten.

Voor iedereen die een geregistreerd partnerschap heeft gesloten bij de gemeente (dan is er nooit een huwelijk geweest en hoeft er dus ook geen omzetting plaats te vinden), blijft de flitsscheiding gewoon mogelijk, tenzij er minderjarige kinderen zijn.

Indien u vragen heeft naar aanleiding van voorgaand, kunt u altijd contact met ons opnemen.Regel uw scheiding samen met de specialisten van B& Advocaten

Maliebaan 98
3581 CZ  Utrecht

Postbus 13045
3507 LA  Utrecht

T: (+31) (0)30 - 267 93 93
F: (+31) (0)30 - 267 93 92

info@flitsscheiding.nl

© 2024 B& Advocaten / Webdesign: Studio i2VoorwaardenHoe werkt het?Intake-formulierOver onsLinks